Bodrum'da Sanat Müzayedesiyle Sokak Hayvanlarına Umut Işığı Oldu?
Bodrum'daki özel sanat müzayedesi, sokak canlarına umut oldu! Elde edilen gelirle Salda DOHAK ve Güllük Mutlu Kuyruklar Yaşam Evi desteklenecek.
Bodrum'da düzenlenen özel bir sanat müzayedesi, sokak hayvanlarına umut oldu. JCI Bodrum Turuncu Pati'nin öncülüğünde gerçekleştirilen etkinlik, Salda DOHAK (Doğa ve Hayvanseverler Koruma Derneği) ve Güllük Mutlu Kuyruklar Yaşam Evi yararına düzenlendi. Etkinlikte, birbirinden değerli sanat eserleri satışa sunularak sokak hayvanları için kaynak yaratıldı.
Sanat ve iyiliğin harmanlandığı bu anlamlı gecede toplam 27 eser alıcı buldu. Elde edilen gelirle, bölgedeki sokak hayvanlarının ihtiyaçlarının karşılanmasına katkı sağlanması hedefleniyor. Müzayedeye katılan sanatseverler, hem değerli eserlere sahip olma fırsatı buldu, hem de sokak hayvanlarına destek olmanın mutluluğunu yaşadı.
Müzayedenin en büyük destekçilerinden biri ise iş insanı Deniz Tüzüner oldu. Tüzüner, Devrim Erbil, Vedat Akman ve İbrahim Kılınç gibi ünlü sanatçıların eserlerinden toplamda 10 adet satın alarak müzayedeye büyük bir katkı sağladı. Tüzüner'in bu anlamlı desteği, diğer katılımcıları da teşvik ederek bağış miktarının artmasına yardımcı oldu.
Elde edilen gelirin tamamı, şeffaflık ilkesi gereği doğrudan katılımcılar tarafından Salda DOHAK ve Güllük Mutlu Kuyruklar Yaşam Evi'nin banka hesaplarına aktarıldı. Bu sayede, bağışların doğru yerlere ulaştığından emin olunarak güven ortamı sağlandı. Müzayedeye katılanlar, bağışlarının sokak hayvanlarının yaşam koşullarının iyileştirilmesine katkıda bulunacağını bilmenin huzurunu yaşadı.
Bodrium Hotel & SPA Genel Müdürü Yiğit Girgin, bu anlamlı etkinliğe ev sahipliği yapmaktan duydukları memnuniyeti dile getirdi. Girgin, "Soğuk kış aylarında sokak hayvanları için düzenlenen bu tür etkinliklerin önemi büyük. Biz de Bodrium Hotel olarak elimizden gelen desteği vermeye her zaman hazırız," dedi. Etkinliğin sonunda, Genel Müdür Yiğit Girgin'e katkılarından dolayı bir teşekkür plaketi takdim edildi.