CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, AB Türkiye Delegasyonu Başkanı Aivo Orav’ı Kabul Etti
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Avrupa Birliği (AB) Türkiye Delegasyonu Başkanı Büyükelçi Aivo Orav ile CHP Genel Merkezi'nde bir araya geldi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Avrupa Birliği (AB) Türkiye Delegasyonu Başkanı Büyükelçi Aivo Orav ile bir araya geldi. Görüşme, CHP Genel Merkezi’ndeki makamda gerçekleşti.

Genel Merkez'de Diplomatik Temas
CHP Genel Merkezi tarafından yapılan resmi bilgilendirmeye göre, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu, AB Türkiye Delegasyonu Başkanı Büyükelçi Aivo Orav ve beraberindeki heyeti kabul etti. Basına kapalı gerçekleşen kabulde Türkiye-AB ilişkileri ve gündemdeki gelişmeler ele alındı.
Görüşmenin ardından taraflar arasında karşılıklı temenniler iletilirken, diplomatik temasların önemine dikkat çekildi.
Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu, AB Türkiye Delegasyonu Başkanı, Büyükelçi Aivo Orav’ı Genel Merkezimizde kabul etti. https://t.co/EH1nbE6ySJ
— CHP ?? (@herkesicinCHP) October 19, 2026
Kaynak: Haber Merkezi
Uzman bir gazeteci ve radyo Tv program sunucusu.


