Buca’da Restoranda Kanlı Kavga: İşletme Sahibi Cavit Pekşen Hayatını Kaybetti!
İzmir’in Buca ilçesinde bir restoranda işletme sahibi ile müşteri arasında çıkan bıçaklı kavgada Cavit Pekşen yaşamını yitirdi, 1 kişi yaralandı.

İzmir’in Buca ilçesinde gece saatlerinde bir restoranda çıkan bıçaklı kavga kanlı bitti. İşletme sahibi ile müşteri arasında henüz belirlenemeyen bir nedenle çıkan tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonucu 42 yaşındaki Cavit Pekşen hayatını kaybetti, 1 kişi ise yaralandı.
Tartışma Bıçaklı Kavgaya Dönüştü
Olay, Buca’nın 29 Ekim Mahallesi’nde faaliyet gösteren bir restoranda meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, işletme sahibi Cavit Pekşen ile müşteri T.T. (40) arasında henüz bilinmeyen bir sebepten dolayı tartışma çıktı. Kısa sürede büyüyen tartışmanın bıçaklı kavgaya dönüşmesi üzerine her iki taraf da aldıkları bıçak darbeleriyle yaralandı.
Hastanede Yapılan Tüm Müdahalelere Rağmen Kurtarılamadı
Çevredekilerin ihbarı üzerine adrese kısa sürede sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Olay yerinde ilk müdahaleleri yapılan yaralılar, ambulanslarla Buca Seyfi Demirsoy Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Ağır yaralanan restoran sahibi Cavit Pekşen, doktorların tüm çabalarına rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi.
Hastanede tedavisi süren yaralı T.T.’nin durumunun takip edildiği öğrenilirken, jandarma ekipleri olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı.
Kaynak: Haber Merkezi
Uzman bir gazeteci ve radyo Tv program sunucusu.
